Černá na bílé na LAVRS Marketu

Ve dnech 20.–21. září 2024 se zúčastníme akce LAVRS Market, která se bude konat ve Slovanském domě v Praze. Tato akce je skvělou příležitostí pro všechny, kdo chtějí podpořit udržitelnost, české značky a ekologické hodnoty. 

LAVRS market - info o akci

V Černá na bílé pevně věříme, že móda může být nejen krásná, ale i zodpovědná. Na LAVRS Marketu vám rádi ukážeme, jak propojujeme styl s udržitelností. Naše mléčná kolekce je vyrobena z revolučního ekologického materiálu, kterým je mléčná látka – biologicky odbouratelná textilie vzniklá z mléčných proteinů, šetrná k životnímu prostředí i lidské pokožce.

Pro všechny návštěvníky Lavrs Marketu máme připravenou 15% slevu na naše produkty. Nakoupit se slevou můžete přímo na akci nebo později na našem e-shopu.

Proč navštívit LAVRS Market?

LAVRS Market není je akce, která propojuje milovníky módy, designu a udržitelnosti. Je to místo, kde můžete objevit nové české značky, které sdílejí vášeň pro ekologii a inovace v módním průmyslu. Věříme, že každý může přispět k ochraně naší planety, aniž by musel slevit z požadavků na krásu a kvalitu oblečení.

Rádi byste znali kompletní program akce? Klikněte zde.

Fotografie miminka v body z mléčné látky

Co je mléčná látka?

Mléčná látka je inovativní textilie, která nabízí hned několik výjimečných vlastností: 

  1. Přirozeně jemná a příjemná na dotek – ideální pro citlivou pokožku.
  2. Hypoalergenní – vhodná i pro alergiky.
  3. Antibakteriální – přispívá ke zdravé pokožce.
  4. Biologicky odbouratelná – šetrná k životnímu prostředí.
  5. Prodyšná – umožňuje pokožce dýchat.
  6. Skvělé absorpční schopnosti – praktická pro každodenní nošení.
  7. Vyrábí se z kaseinu, vedlejšího produktu mlékárenského průmyslu – pomáhá omezit plýtvání a chránit přírodní zdroje.

Naše Mléčná kolekce je vytvořena s důrazem na maximální šetrnost k přírodě, aniž bychom slevili z požadavků na kvalitu a design. Každý kousek z této kolekce je pečlivě navržen tak, aby nejen dobře vypadal, ale byl i dlouhodobě udržitelný a pohodlný.

Více o naší kolekci najdete zde.

Těšíme se na vás

Navštivte nás ve dnech 20. - 21.9. v pražském Slovanském domě v sekci "Baby zone" a podívejte se, jak může vypadat udržitelná móda v praxi. Naše produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu a dlouhou životnost. Na stánku vám rádi představíme naši filozofii i kolekci, která dokazuje, že styl a udržitelnost mohou jít ruku v ruce.

Autor

Mgr. Tereza Paverová

Tereza Paverová

Jmenuji se Tereza, stojím za myšlenkou a zrodem značky Černá na bílé. Z malého projektu založeného v roce 2019 jsme postupně s celým týmem vybudovali e-shop se širokou paletou kontrastních produktů pro miminka a batolata, které pomáhají s jejich rozvojem a zábavou.